nav Uitvaarverzekering

Inzicht kosten belangrijk bij afsluiten uitvaartverzekering

Wat kost een uitvaart

Als je je ergens voor wilt verzekeren is het uiteraard handig om eerst vast te stellen wat je eigenlijk wilt verzekeren. Dat principe gaat ook op als je je wilt verzekeren voor je uitvaart. Want vrijwel geen enkele uitvaart is hetzelfde waardoor de kosten ook sterk variƫren.

Het is belangrijk om eerst na te gaan wat je wensen zijn. Denk daarbij aan zaken als de keuze van de kist, de opbaring (thuis of in uitvaartcentrum), de plechtigheid (thuis, in aula crematorium of begraafplaats of misschien wel in je stamkroeg of ergens anders). Wordt er na de plechtigheid een sobere condoleance gehouden of wordt het een borrel met luxe hapjes en Champagne? Kies je voor een begrafenis of crematie en wat zijn je wensen op het gebied van een grafmonument of asbestemming?

Om heel eenvoudig een goed overzicht te krijgen van wat de uitvaart van jouw wensen zal gaan kosten kan je gebruik maken van de online uitvaart kostencalculator van Uitvaart.nl. Hier kan je aan de hand van een schema aanvinken wat je wensen zijn en zie je direct in beeld wat de kosten zijn (het gebruik van de kostencalculator is gratis en geheel anoniem).

Als je weet wat de kosten zijn van de uitvaart van jouw wensen dan weet je ook voor welk bedrag of welke diensten je een uitvaartverzekering moet afsluiten.

Wat valt onder een goedkope of juist luxe uitvaart?

Kijk in de onderstaande hoofdstukken voor de diensten en producten die doorgaans vallen onder de volgende soorten uitvaarten:

Budget uitvaart
Eenvoudige uitvaart
Normale uitvaart
Luxe uitvaart


Deze domeinnaam is te huur