nav Uitvaarverzekering

Bijverzekeren

Bijverzekeren

Het is heel goed mogelijk dat een verzekerde na verloop van jaren heel anders kijkt naar de invulling van de eigen uitvaart. Mensen veranderen in de loop van de tijd en zo is het vaak ook met de uitvaartwensen. Wanneer iemand een uitvaartverzekering heeft lopen is het daarom verstandig om eens in de zoveel tijd te bekijken of de uitvaartverzekering nog wel overeenkomt met de uitvaartwensen.

Het kan ook zo zijn dat de uitvaartwensen gelijk zijn gebleven maar dat de diensten en producten in de loop van de jaren duurder zijn geworden. In dat geval kan het zijn dat nabestaanden ongewenst toch moeten bijbetalen voor de uitvaart. Mensen met een uitvaartverzekering kunnen dat eenvoudig voorkomen door zich eventueel bij te verzekeren.

Hoe bijverzekeren?

Wanneer iemand aan de hand van zijn of haar uitvaartwensen laat berekenen wat de uitvaart zal gaan kosten dan weet men of dit bedrag overeenkomt met de huidige uitvaartverzekering. Als de uitvaartwensen niet meer volledig zijn gedekt dan is het verstandig om de uitvaartverzekeraar te bellen om uw uitvaartverzekering te actualiseren.


Deze domeinnaam is te huur