nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Uitvaartverzekeringsregister.nl voorkomt ‘vergeten’ uitvaartpolissen

Uitvaartverzekeringsregister.nl voorkomt ‘vergeten’ uitvaartpolissen

Het komt maar al te vaak voor. Een (ver) familielid overlijdt, en als nabestaande weet je eigenlijk niet of de overledene een uitvaartverzekering had. Als je dan ook geen verzekeringspapieren kan vinden, wordt het heel moeilijk om te achterhalen of en waar iemand verzekerd is.

Om die reden lanceert het Amsterdamse bedrijf Uitvaart.Com een nieuwe site waar iedereen kan vastleggen of en waar men een uitvaartverzekering heeft: http://www.uitvaartverzekeringsregister.nl

Initiatiefnemer Peter van Schaik vertelt: “Als beheerder van Uitvaart.nl krijg ik bijna dagelijks de vraag van families of er voor hun dierbare een uitvaartverzekering is afgesloten. Ook komt het voor dat iemand bij leven jarenlang elke maand betaald heeft voor een uitvaartverzekering maar dat de polis nooit wordt uitgekeerd omdat de nabestaanden er niet van op de hoogte waren. Met Uitvaartverzekeringsregister.nl wordt dit voorkomen”.

Op de site kan iedereen vastleggen of men wel of geen uitvaartverzekering heeft. En zo ja, bij welke maatschappij. Van Schaik: “Vergelijk het met het donorregister. Ook als je vast laat leggen dat je geen verzekering hebt, biedt dat nabestaanden duidelijkheid”. Nabestaanden kunnen later eenvoudig opvragen of er voor hun dierbare overledene wellicht ooit een uitvaartpolis is afgesloten. 

Uitvaartverzekeringsregister.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com, een Amsterdams bedrijf dat zich heeft toegelegd op informatieve websites zoals Uitvaart.nlUitvaartverzekering.net en Uitvaartmarkt.nl.


Deze domeinnaam is te huur