nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Quinten Fraai nieuwe directievoorzitter Monuta

Quinten Fraai nieuwe directievoorzitter Monuta

Quinten Fraai (51) wordt per 1 februari 2018 benoemd als nieuwe directievoorzitter van uitvaartverzorger- en verzekeraar Monuta. Hij volgt hiermee Gert-Hein de Heer op die in 2012 aantrad als directievoorzitter.

De heer Fraai was voor zijn aanstelling bij Monuta CEO van NN Verzekeringen in België en voorzitter van de supervisory board van NN Verzekeringen Luxemburg. Daarvoor vervulde hij diverse directie functies bij ING Groep in onder andere België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan. De Raad van Commissarissen is verheugd over de komst van de nieuwe bestuurder. "De heer Fraai heeft een uitstekende staat van dienst en het juiste profiel om de door Monuta ingezette koers verder te leiden," aldus FransWillem Briët, voorzitter van de RvC.

"Monuta is een prachtige organisatie met een lange historie van maatschappelijke bijdragen. Het organiseren van een waardig afscheid en de zorgzame en oprechte begeleiding van mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare behoren tot de kerncompetenties van dit mooie bedrijf," aldus de heer Fraai. "De hoge cijfers voor klanttevredenheid zijn voor mij bovendien het bewijs dat Monuta klanten echt centraal stelt, ik kijk ernaar uit daar mijn bijdrage aan te leveren".


Deze domeinnaam is te huur