nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - NIVO Uitvaartverzekeringen draagt verzekeringsportefeuille over aan a.s.r.

NIVO Uitvaartverzekeringen draagt verzekeringsportefeuille over aan a.s.r.

a.s.r. en NIVO Uitvaartverzekeringen N.V. hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van de verzekeringsportefeuille van NIVO aan a.s.r. Het is de intentie van a.s.r. om deze portefeuille op termijn volledig over te brengen naar Ardanta.

NIVO Uitvaartverzekeringen, gevestigd in Mijdrecht, is in 1981 opgericht als dochteronderneming van Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam, de grootste particuliere uitvaartverzorger in Nederland.

De verzekeringsportefeuille van NIVO Uitvaartverzekeringen bestaat uit 286.000 polissen, zowel kapitaal- als naturaverzekeringen. De premie-omzet bedroeg in 2014 € 24,4 miljoen.

Bert van Eenennaam, directeur NIVO Uitvaartverzekeringen: ‘Wij zijn blij in a.s.r. een solide partij te hebben gevonden om onze verzekeringsportefeuille aan over te dragen. Net als NIVO heeft Ardanta dienstverlening centraal staan in haar bedrijfsvoering. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten geborgd is.’

Karin Bergstein, lid Raad van Bestuur a.s.r.: ‘Om de ambities van a.s.r. op het gebied van levensverzekeringen en pensioenen te kunnen realiseren, kijken wij voortdurend naar mogelijkheden die zich in de markt voordoen om onze positie verder te verstevigen. De overdracht van deze verzekeringsportefeuille past uitstekend bij onze strategie.’

De transactie vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder.


Deze domeinnaam is te huur