nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Frank Fransen vertrekt bij Monuta

Frank Fransen vertrekt bij Monuta

Frank Fransen, directeur Verzekeringen, neemt 1 augustus 2021 afscheid van Monuta. Na een dienstverband van bijna 13 jaar gaat Fransen een nieuwe uitdaging aan als directeur bij Visser Contactlenzen in Nijmegen.

Quinten Fraai, CEO van Monuta, is hem zeer dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage aan het verzekeringsbedrijf van Monuta. “Frank speelde een belangrijke rol bij het financieel mogelijk maken van uitvaarten voor een breed publiek via diverse distributiekanalen. Onder zijn leiding is er bijvoorbeeld onlangs een unieke natura uitvaartverzekering op de markt gebracht met meer keuzevrijheid en een variabele premie,” zegt Fraai.

De directie van Monuta is momenteel opzoek naar een vervanger. Zij verwacht binnen afzienbare termijn de functie van directeur Verzekeringen te kunnen invullen.

Over Monuta

Monuta is sinds 1923 specialist op het gebied van afscheid en beschikt inmiddels over ruim honderd uitvaartverzorgers, 7 eigen crematoria en 3 begraafplaatsen verspreid over heel Nederland. Meer dan 1,7 miljoen mensen in Nederland en Duitsland zijn bij Monuta verzekerd. Monuta verzorgt uitvaarten, maakt deze financieel mogelijk met uitvaartverzekeringen en is een partner voor het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.


Deze domeinnaam is te huur