nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Fidus Assuradeuren B.V. krijgt volmacht van Monuta

Fidus Assuradeuren B.V. krijgt volmacht van Monuta

Op 22 december jl. heeft Fidus een volmacht gekregen van uitvaartverzekeraar Monuta. Fidus assuradeuren is het volmachtbedrijf van het onlangs gefuseerde assurantiekantoren Offermans Joosten uit Geleen en Wilson Groep uit Maastricht. Hiermee zijn zij de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Limburg en behoren tot de top 50 van Nederland.

Met de volmacht van Monuta is de eerste volmachtovereenkomst van de nieuwe organisatie een feit. Victor Buit, directeur volmacht, is verheugd om sinds de fusie weer over een uitvaart volmacht te beschikken: “Wij rekenen uitvaart tot een standaard particulier ‘schadepakket’. Wij nemen daarom het advies voor een uitvaartverzekering mee in ons totaaladvies. En Monuta biedt een uitstekende uitvaartverzekering. Door deze verzekering in een abonnement aan te bieden is dit ook betaalbaar voor onze relaties en zorgen zij dat hun nabestaanden niet voor onverwachte kosten komen te staan.”

Ook Ruud van der Wal, manager intermediaire distributie van Monuta, geeft aan blij te zijn met deze nieuwe gevolmachtigde. “Monuta werkt samen met professionele intermediairs en volmachtkantoren die het klantbelang centraal stellen en uitvaart meenemen in hun totaal advies. Fidus is zo’n bedrijf. Vandaar dat we hen graag een volmacht verlenen.”


Deze domeinnaam is te huur