nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Directeur Evers vertrekt bij Yarden (update)

Directeur Evers vertrekt bij Yarden (update)

Serge Evers, directeur Uitvaartverzekeringen, stapt op bij Yarden. Yarden heeft nog niet bekend gemaakt waarom Evers op stapt ook over zijn opvolging is nog niets bekend, meldt Assurantie Magazine.

Evers werkte sinds 2006 bij Yarden als manager Commerciële Zaken. In 2011 werd hij directeur Uitvaartverzekeringen. Evers vertrekt aan het einde van dit jaar bij Yarden.

Persbericht Yarden

Serge Evers neemt afscheid van Yarden

Directeur Uitvaartverzekeringen na 12 jaar toe aan nieuwe carrièrestap

Almere, 15 oktober 2018 – Serge Evers, directeur Uitvaartverzekeringen bij Yarden, heeft vandaag zijn vertrek bekend gemaakt. Na een succesvol dienstverband van ruim 12 jaar verlaat Evers eind dit jaar de uitvaartorganisatie. Hij oriënteert zich op nieuwe carrièrekansen binnen of buiten de financiële dienstverlening.

Groei Verzekeringsbedrijf

Evers startte op 1 juni 2006 als manager Commerciële Zaken en bouwde aan een multichannel verzekeraar. In 2011 werd hij benoemd als directeur van het Verzekeringsbedrijf. Samen met het managementteam heeft Evers de strategie ‘klantbelang centraal’ opgesteld en gerealiseerd. Yarden Uitvaartverzekeringen heeft zich onder zijn leiding in de afgelopen jaren voorspoedig ontwikkeld. Er werd een groei in premievolume gerealiseerd en het belegd vermogen steeg. Het productaanbod werd verbeterd met een nieuwe generatie uitvaartverzekeringen. De dienstverlening werd geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd en daarmee steeg de klanttevredenheid. Evers: “Al deze resultaten zijn alleen maar te realiseren met gemotiveerde en betrokken medewerkers. Ik spreek dan ook mijn grote waardering voor hen uit. De stap die ik nu zet komt voor mij op een logisch moment. We hebben veel bereikt en ik ga mij nu oriënteren op een volgende stap in mijn carrière. Ik sta open voor nieuwe kansen binnen of buiten de financiële dienstverlening.”

Nieuwe stap

Ron Bavelaar, directievoorzitter Yarden, over het vertrek: “Serge Evers kan terugkijken op een mooie en succesvolle periode waarin ons Verzekeringsbedrijf onder zijn leiding is ontwikkeld tot waar het nu staat. Ik heb dan ook geen enkele twijfel dat hij een mooie stap in zijn loopbaan zal maken en ook in een nieuwe functie succesvol zal zijn. Wij wensen hem hierbij veel succes. Ik wil benadrukken dat we hem veel dank zijn verschuldigd voor de wijze waarop hij leiding heeft gegeven aan Yarden Uitvaartverzekeringen.”

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: yarden.nl.


Deze domeinnaam is te huur